The Team

Frans Esser

/

In liefdevolle herinnering: Frans Esser Hij heeft met lust en leven zijn programma’s gedraaid en het was zijn grootste hobby! Hij was vooral erg actief met draaien met zijn show: De verzoek parade! Helaas heeft hij ons aards bestaan verlaten op 24-05-2018. Rust zacht lieve frans

Read More

Pauline Esser

Hallo ik ben Pauline. Ik ben eigenaar van The Radio 4 You. Ik ondersteun deze zender waar ik maar kan en wie weet hoor je me binnenkort op deze geweldige zender!

Read More

Robert Daniƫlse

/ /

Hallo Iedereen. Mijn naam is Robert DaniĆ«lse, alleen kent iedereen mij beter als DJ Baleco. Ik draai mijn programma Biertijd op de Donderdagavond, maar een ander drankje is ook van harte welkom! Ik neem je mee in de wereld van lekkere muziek, een lach en een traan, en heel veel plezier! Ook doe ik het […]

Read More

DJ Sjonneke

/

Hoi, ik ben DJ-Sjonneke. Ik draai al plaatjes vanaf me 10e jaar, en doe dat nog steeds met veel passie en plezier. Bij mij kan je van alles verwachten, van Nederlandstalig feest tot aan Metal. In principe draai ik alle verzoekjes, dus vraag ze gezellig aan.

Read More

DJ Mastermixxy

/ /

Eey iedereen. Ik ben Dj Mastermixxy Chat operator en Dj bij dit geweldige station TheRadio4You. Ik presenteer iedere maandag van 20.00 tot 00.00 de Door Draai Show! Kom er gezellig bij en vraag je verzoekje aan.

Read More

Benny

Hoi ik ben Benny Chat operator bij TheRadio4You

Read More

Load more

error: Content is protected !!