The Team

Frans Esser

/

In liefdevolle herinnering: Frans Esser Hij heeft met lust en leven zijn programma’s gedraaid en het was zijn grootste hobby! Hij was vooral erg actief met draaien met zijn show: De verzoek parade! Helaas heeft hij ons aards bestaan verlaten op 24-05-2018. Rust zacht lieve frans

Read More

Pauline Esser

Hallo ik ben Pauline. Ik ben eigenaar van The Radio 4 You. Ik ondersteun deze zender waar ik maar kan en wie weet hoor je me binnenkort op deze geweldige zender!

Read More

DJ Sjonneke

/

Hoi, ik ben DJ-Sjonneke. Ik draai al plaatjes vanaf me 10e jaar, en doe dat nog steeds met veel passie en plezier. Bij mij kan je van alles verwachten, van Nederlandstalig feest tot aan Metal. In principe draai ik alle verzoekjes, dus vraag ze gezellig aan.

Read More

DJ Mastermixxy

/ /

Eey iedereen. Ik ben Dj Mastermixxy Chat operator en Dj bij dit geweldige station TheRadio4You. Ik presenteer iedere maandag van 20.00 tot 00.00 de Door Draai Show! Kom er gezellig bij en vraag je verzoekje aan.

Read More

Ron Master

Hallo allemaal. Mijn naam is Dj Ron Master. Ik woon in het pittoreske dorpje Halsteren met veel plezier. Mijn hobby’s zijn puzzelen en radio maken. Dat laatste doe ik al jaren met veel plezier. Mijn vaste tijd wordt op de zaterdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur waarbij ook verzoeken van harte welkom zijn . Ik […]

Read More

DJ Dave

/

Hoi ik ben Dave. 22 lentes jong en woonachtig in Den Helder. Speciaal voor u ga ik te gekke en super leuke shows neer zetten en hoop ik van elk uur een feestje te kunnen maken. Tot snel!   Tijdelijk Afwezig.

Read More

Load more

error: Content is protected !!